Tematem głównym webinaru jest zarządzanie produkcją w branży spożywczej. Webinar „Branża spożywcza – 5 wskazówek, jak zarządzać procesem produkcji” przeznaczony dla dyrektorów i kierowników produkcji w branży spożywczej.
Co obejrzysz? – agenda w pigułce
- Jak właściwie zarządzać zasobami wsadowymi (blokowanie zasobów, procesy mycia, przezbrojenia)
- Jaki sposób zapewnić genealogię produkcji – traceability
- Jak optymalnie zarządzać stanami magazynowymi w kontekście terminów przydatności (surowców, półproduktów i wyrobów gotowych)
- Jak prognozować popyt i elastycznie dostosowywać się do jego zmienności
- Jak odpowiednio planować dostawy.
Poznaj prowadzącego:
Posiada ponaddziesięcioletnie doświadczenie w obszarze planowania, harmonogramowania i ewidencji produkcji. Pomaga budować całościową wizję i koncepcję rozwiązań u naszych klientów oraz nadzoruje spójność jej realizacji. Wspiera merytorycznie zespół wdrożeniowy i handlowy. Przekłada potrzeby klientów na konkretne rozwiązania procesowe i systemowe.
