przemysl spozywczy zarzadzanie produkcja

Branża spożywcza – 5 wskazówek, jak zarządzać procesem produkcji

1 min. czytania

Tematem głównym webinaru jest zarządzanie produkcją w branży spożywczej. Webinar „Branża spożywcza – 5 wskazówek, jak zarządzać procesem produkcji” przeznaczony dla dyrektorów i kierowników produkcji w branży spożywczej.

Co obejrzysz? – agenda w pigułce

  • Jak właściwie zarządzać zasobami wsadowymi (blokowanie zasobów, procesy mycia, przezbrojenia)
  • Jaki sposób zapewnić genealogię produkcji – traceability
  • Jak optymalnie zarządzać stanami magazynowymi w kontekście terminów przydatności (surowców, półproduktów i wyrobów gotowych)
  • Jak prognozować popyt i elastycznie dostosowywać się do jego zmienności
  • Jak odpowiednio planować dostawy.

Poznaj prowadzącego:

Posiada ponaddziesięcioletnie doświadczenie w obszarze planowania, harmonogramowania i ewidencji produkcji. Pomaga budować całościową wizję i koncepcję rozwiązań u naszych klientów oraz nadzoruje spójność jej realizacji. Wspiera merytorycznie zespół wdrożeniowy i handlowy. Przekłada potrzeby klientów na konkretne rozwiązania procesowe i systemowe.

Tomasz Babiarz
ekspert eq system

Przeczytaj również