Branża spożywcza – 5 wskazówek, jak zarządzać procesem produkcji

Webinar przeznaczony dla dyrektorów i kierowników produkcji w branży spożywczej.

Podczas wydarzenia dowiesz się:

  1. jak właściwie zarządzać zasobami wsadowymi (blokowanie zasobów, procesy mycia, przezbrojenia)
  2. w jaki sposób zapewnić genealogię produkcji – traceability
  3. jak optymalnie zarządzać stanami magazynowymi w kontekście terminów przydatności (surowców, półproduktów i wyrobów gotowych)
  4. jak prognozować popyt i elastycznie dostosowywać się do jego zmienności
  5. jak odpowiednio planować dostawy.

Opowiemy także o narzędziach służących do zarządzania procesami produkcyjnymi w branży spożywczej i o przykładach rozwiązań wdrożonych u naszych klientów.

 

Posłuchaj również

INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej Polityka prywatności