Webinar przeznaczony dla dyrektorów i kierowników produkcji w branży spożywczej.
Podczas wydarzenia dowiesz się:
- jak właściwie zarządzać zasobami wsadowymi (blokowanie zasobów, procesy mycia, przezbrojenia)
- w jaki sposób zapewnić genealogię produkcji – traceability
- jak optymalnie zarządzać stanami magazynowymi w kontekście terminów przydatności (surowców, półproduktów i wyrobów gotowych)
- jak prognozować popyt i elastycznie dostosowywać się do jego zmienności
- jak odpowiednio planować dostawy.
Opowiemy także o narzędziach służących do zarządzania procesami produkcyjnymi w branży spożywczej i o przykładach rozwiązań wdrożonych u naszych klientów.
Jeśli nie jesteś w stanie wziąć udziału w wydarzeniu ze względu na termin lub godzinę, i tak zarejestruj się. Zarejestrowanym nieobecnym prześlemy nagranie z wydarzenia.
Prowadzący

Tomasz Babiarz
ekspert, product manager
Szybkość i łatwość kreowania rozwiązań, które przekładają się na realne korzyści biznesowe, to jego specjalność. Inżynier Politechniki Śląskiej, kierunku edukacja techniczno-informatyczna oraz absolwent Wyższej Szkoły Europejskiej im. Ks. Józefa Tischnera, kierunku zarządzanie produkcją. Posiada 8-letnie doświadczenie w obszarze planowania, harmonogramowania i ewidencji produkcji. Lubi wyzwania związane z integracją wielu systemów informatycznych, które finalnie tworzą jeden, ściśle powiązany ze sobą organizm.
Obecnie jako product manager oraz kierownik projektów pomaga budować całościową wizję i koncepcję rozwiązań firmom oraz nadzoruje spójność koncepcji na etapach handlowych, analitycznych i wdrożeniowych.